Robbans militära märkessamling

En snabb presentation av mig som har denna sida:
Robert Lindberg heter jag och jag bor i Köping.
Jag började samla märken på allvar 1988 när jag gjorde värnplikten på F 15 Söderhamn.

Här finns min samling av främst Flygvapnet, Helikopterflottiljen samt JAS 39 Gripen märken både i tyg och dekaler samt lite metallmärken.
Finns även lite mer märken som jag har valt att spara än så länge.

Dock är det fortfarande lite struligt att göra iordning denna sida då ett byte av programvara gjord det besvärligt för mig.
Därför ser sidan konstig ut på lite överallt och jag kommer att fortsätta jobba successivt med min sida för att få ordning på den. Så det kommer innebära att MÅNGA märken inte ligger där jag har tänkt det osv osv.

Har du något märke som jag saknar och vill skänka/sälja/byta så kan Ni kontakta mig via mailen:
robban . markessamlare @ gmail . com

Samma mail ovan kan Ni även använda om Ni ser att jag har felaktig info om något märke eller om du har info om ett märke.

Jag har även startat en facebookgrupp för oss samlare och det är en sluten grupp, så vill Ni gå med i den gruppen så får ni söka efter gruppen: "militära märkessamlare" samt svara på kontrollfrågorna!!

Ha en fortsatt trevlig dag och tack för besöket.
[ stop the slideshow ]

IAP 2016

skanna0516.jpg 72 div GHOSTThumbnailsInsatskomp72 div GHOSTThumbnailsInsatskomp72 div GHOSTThumbnailsInsatskomp72 div GHOSTThumbnailsInsatskomp72 div GHOSTThumbnailsInsatskomp72 div GHOSTThumbnailsInsatskomp

Iceland Air Polincing 2016 varade 5 oktober–slutet oktober 2016. Detta var 3e gången som 211th sqn var på Island.

"Icelandic Air Policing är en Nato-operation i syfte med att patrullera och upprätthålla Islands luftrum. Operationen har pågått sedan maj 2008 och har sin bas vid Keflavik Air Base vilken ligger i anslutning till Keflavík International Airport."