Robbans militära märkessamling

En snabb presentation av mig som har denna sida:
Robert Lindberg heter jag och jag bor i Köping.
Jag började samla märken på allvar 1988 när jag gjorde värnplikten på F 15 Söderhamn.

Här finns min samling av främst Flygvapnet, Helikopterflottiljen samt JAS 39 Gripen märken både i tyg och dekaler samt lite metallmärken.
Finns även lite mer märken som jag har valt att spara än så länge.

Dock är det fortfarande lite struligt att göra iordning denna sida då ett byte av programvara gjord det besvärligt för mig.
Därför ser sidan konstig ut på lite överallt och jag kommer att fortsätta jobba successivt med min sida för att få ordning på den. Så det kommer innebära att MÅNGA märken inte ligger där jag har tänkt det osv osv.

Har du något märke som jag saknar och vill skänka/sälja/byta så kan Ni kontakta mig via mailen:
robban . markessamlare @ gmail . com

Samma mail ovan kan Ni även använda om Ni ser att jag har felaktig info om något märke eller om du har info om ett märke.

Jag har även startat en facebookgrupp för oss samlare och det är en sluten grupp, så vill Ni gå med i den gruppen så får ni söka efter gruppen: "militära märkessamlare" samt svara på kontrollfrågorna!!

Ha en fortsatt trevlig dag och tack för besöket.
[ stop the slideshow ]

FVÖ 19

skanna0578.jpg Operation ”Deny fly Bosnia”ThumbnailsGTU 161Operation ”Deny fly Bosnia”ThumbnailsGTU 161Operation ”Deny fly Bosnia”ThumbnailsGTU 161Operation ”Deny fly Bosnia”ThumbnailsGTU 161Operation ”Deny fly Bosnia”ThumbnailsGTU 161Operation ”Deny fly Bosnia”ThumbnailsGTU 161

Märke från Flygvapenövning 2019.
150 märken gjorda.
Följande kommer från FLY som varit med och gjort märket med personal från från 72 div.
"FVÖ19 märket användes till när 72 sqn utgjorde röd sida under FVÖ19. DivC (som sagt, har alltid haft roliga och inspirerande tankar till uppläggen) ville köra något med Night King ifrån GoT(Game of Thrones) med en kaxig devis som han kom på. På rustningen återfinns även divisionsmärket för 72."