Robbans militära märkessamling

En snabb presentation av mig som har denna sida:
Robert Lindberg heter jag och jag bor i Köping.
Jag började samla märken på allvar 1988 när jag gjorde värnplikten på F 15 Söderhamn.

Här finns min samling av främst Flygvapnet, Helikopterflottiljen samt JAS 39 Gripen märken både i tyg och dekaler samt lite metallmärken.
Finns även lite mer märken som jag har valt att spara än så länge.

Dock är det fortfarande lite struligt att göra iordning denna sida då ett byte av programvara gjord det besvärligt för mig.
Därför ser sidan konstig ut på lite överallt och jag kommer att fortsätta jobba successivt med min sida för att få ordning på den. Så det kommer innebära att MÅNGA märken inte ligger där jag har tänkt det osv osv.

Har du något märke som jag saknar och vill skänka/sälja/byta så kan Ni kontakta mig via mailen:
robban . markessamlare @ gmail . com

Samma mail ovan kan Ni även använda om Ni ser att jag har felaktig info om något märke eller om du har info om ett märke.

Jag har även startat en facebookgrupp för oss samlare och det är en sluten grupp, så vill Ni gå med i den gruppen så får ni söka efter gruppen: "militära märkessamlare" samt svara på kontrollfrågorna!!

Ha en fortsatt trevlig dag och tack för besöket.
[ stop the slideshow ]

EL SAASS DOS EQUIS

PhotoScan009.jpg Bernadotte exerciseThumbnails59th sqnBernadotte exerciseThumbnails59th sqnBernadotte exerciseThumbnails59th sqnBernadotte exerciseThumbnails59th sqnBernadotte exerciseThumbnails59th sqnBernadotte exerciseThumbnails59th sqnBernadotte exerciseThumbnails59th sqn

Tygmärke från MAXWELL AIR FORCE BASE, USA som står för:

Air University's School of Advanced Air and Space Studies.


Utbildningen började 1991 och detta är kurs 20 och detta var även den kurs som haft mest utländska studenter och årets(2010) klass hade elever från Australien, Indien, Frankrike, Tyskland, Sverige och Storbritannien.